19 Μαρτίου 2020

ΚΩΡΟΝΟΪΟΣ, Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Όταν η Ελλάδα είχε φαλιρίσει οικονομικά και μπήκε σε μνημόνια, είχα ισχυριστεί ότι μόνο με ένα πόλεμο θα συνερχόταν, δηλαδή από τις στάχτες θα ξαναγεννιόταν καθώς μετά από έναν πόλεμο τα χρέη διαγράφονται ή δεν πληρώνονται. Φυσικά οι δυνατές χώρες που την εξουσιάζουν δεν το επέτρεψαν, θέλοντας να κάμουν τα δικά τους πειράματα τα οποία και κάνουν ακόμη.
Σήμερα λοιπόν που η Αμερική έχει εξασθενίσει οικονομικά αφού τα χρέη της ανέρχονται περίπου στα 34 τρείς, και αφού σε έναν πόλεμο θα έχανε, και αφού δημιούργησε πολλούς άλλους τοπικούς χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο όμως άλλου είδους πόλεμο, αλλά θα είχε τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα, δηλαδή έναν παγκόσμιο κορωναϊκό πόλεμο.
Δημιούργησαν λοιπόν μια πανδημία, και με τη βοήθεια των φίλων χωρών και των εξαρτημένων ΜΜΕ, τρομοκρατούν τους ανθρώπους, τους έχουν κλείσει στα σπίτια τους, και έτσι έχει σταματήσει τη φυσιολογική ροή της οικονομίας αφού ο κόσμος δεν εργάζεται, δεν εισπράττει, δεν ξοδεύει, οπότε με αυτό τον τρόπο σε λίγες εβδομάδες θα καταρρεύσουν χρηματιστήρια, θα πτωχεύσουν επιχειρήσεις, θα διαλυθεί η οικονομία.
Με λίγα λόγια τοιουτοτρόπως θα επέρθει ένα παγκόσμιο κραχ που με αυτό θα επωφεληθούν οι μεγάλες και ισχυρές χώρες όπως Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα. Θα εκμεταλλευτούν τις πτωχευμένες χώρες και εις βάρος τους θα ξαναστήσουν την δική τους οικονομία.
Ύστερα με τη βοήθεια των τραπεζών που ελέγχονται απόλυτα από αυτούς, θα δανείσουν, θα υποθηκεύσουν και θα ποδηγετήσουν τους πληθυσμούς οι οποίοι σαν δουλοπάροικοι θα εργάζονται γι αυτούς.
Είναι ένα πείραμα που πέτυχε αρκετές φορές στην ιστορία του κόσμου, αφού κάθε μεγάλη και δυνατή χώρα έφτιαχνε έναν δικό της πόλεμο απλά και μόνο για οικονομικά οφέλη. Τώρα απλώς δημιουργείται ένας διαφορετικός πόλεμος, ένας βιολογικός πόλεμος, ένας κορωναϊικός πόλεμος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ