1 Απριλίου 2015

ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, χωρίς άδεια του Αρχηγού Αστυνομίας, απειλή, βιοπραγία, οπλοφορία προς διέγερση φόνου και επίθεση κατά αστυνομικού, εν ώρα εκτέλεσης του καθήκοντος, εξετάζει η Αστυνομία Πάφου, εις βάρος 36χρονου από την Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 35χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν γύρω στις 10 το βράδυ σε οικία φίλης της που βρίσκεται στην Χλώρακα μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της την επισκέφτηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της ηλικίας 36χρονών από την Πάφο και αφού λογομάχησαν απείλησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τη φίλη της.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, πριν φύγει από την οικία χειροδίκησε σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.
Η 35χρονη ακολούθως μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για να καταγγείλει την υπόθεση ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην απουσία της, ο εν διαστάσει σύζυγος της επισκέφτηκε εκ νέου την οικία της φίλης της στη Χλώρακα και αφού έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας μπήκε μέσα, κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Ωστόσο όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν εκεί η 35χρονη, έφυγε από το μέρος.
Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Τροχαίας ενώ ακολούθησαν έρευνες προς αναζήτηση του 36χρονου.
Στη 1 μετά τα μεσάνυκτα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα του 36χρονου, στο οποίο επέβαινε ο ύποπτος που βρισκόταν μάλιστα σε κατάσταση μέθης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη σύλληψη του ο 36χρονος έσπρωξε τον αστυφύλακα αλλά ακολούθως συνελήφθηκε.
Ακολούθησαν έρευνες στο όχημα του 36χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.
Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση.


Πηγή: ikypros.com/