13 Ιουνίου 2015

Κρίσιμα νεαρή γυναίκα από τη Χλώρακα


Κρίσιμα νεαρή γυναίκα μετά από τροχαίο

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 33χρονη από τη Χλώρακα, η οποία επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, που συγκρούστηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 30χρονος δεσμοφύλακας, από τη Λευκωσία, στη βιομηχανική ζώνη του Ανατολικού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο δεσμοφύλακας, οδηγώντας με βόρεια κατεύθυνση στον κεντρικό δρόμο του Ανατολικού, επιχείρησε να στρίψει δεξιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε 26χρονος από το χωριό Φύτη.
Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκαν σοβαρά και οι δυο επιβαίνοντες στη μοτοσυκλέτα, κανένας εκ των οποίων δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. 
Η 33χρονη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 
Ο 26χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.
Ο οδηγός του οχήματος, που υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα σε ιδιωτική κλινική.


Πηγή