17 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ

Αγαπητοί μου

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, λίγα  εικοσιτετράωρα πριν την εκλογική αναμέτρηση,  την ερχόμενη Κυριακή, για ανάδειξη νέου κοινοτάρχη. Όλες και όλοι με γνωρίζετε και θέλω να πιστεύω, ότι συμμερίζεστε μαζί μου τη μεγάλη ανάγκη για να γίνουν πολλές αλλαγές στην κοινότητά μας. Υπέβαλα υποψηφιότητα γιατί πιστεύω ότι μπορώ να πραγματοποιήσω αυτές τις αλλαγές.
Είμαι άνθρωπος των πράξεων και όχι των μεγάλων υποσχέσεων και της αυτοπροβολής.  Είναι για αυτό που καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κράτησα πολύ χαμηλά τους τόνους προεκλογικών εξαγγελιών και απέφυγα να δημιουργήσω θόρυβο γύρω από το όνομά μου.
Αν εσείς το θέλετε, την Κυριακή θα επωμιστώ  ένα υπεύθυνο, σοβαρό και σημαντικό έργο. Το έργο  της επίλυσης των προβλημάτων και της χάραξης καινούργιων προοπτικών  για την κοινότητα Χλώρακας.
Νοιώθω ότι έχω τη θέληση και τη δύναμη να συνεργαστώ με όλα τα νέα μέλη τού Κοινοτικού Συμβουλίου για να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα και να χαράξουμε καινούργιους δρόμους για την κοινότητα. Να κοιτάξουμε όλοι μαζί την κοινότητα, με αξιοπρέπεια και με κύριο σκοπό να καταστούμε αποτελεσματικοί.
Είμαστε συγχωριανοί και θα είμαστε πάντα μαζί. Είναι γιαυτό που θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά και  ομαδικά για να μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε, ότι φανήκαμε ανίκανοι στο έργο που μας αναθέσατε.
Με εκτίμηση 
Νεόφυτος Νεοφύτου

Υποψήφιος κοινοτάρχης Χλώρακας