1 Ιουλίου 2019

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;

Το βράδυ της 30 Ιουνίου για αρκετές ώρες η Χλώρακα έμοιαζε αστυνομοκρατούμενη με δεκάδες αστυνομικούς ντυμένους στα μαύρα ως Αμερικάνικη  δύναμη Δέλτα, να στήνουν μπλόκα σε όλους τις παρόδους και μονοδρόμους της Χλώρακας. Σταματούσαν όλα τα τροχοφόρα διενεργώντας έλεγχο και καταγγέλλοντας όλους τους παραβάτες.
Τον τελευταίο καιρό αυτό συμβαίνει όλο και πιο ταχτικά,  και όλοι διερωτούνται τι να συμβαίνει. Οι περισσότεροι κάτοικοι πιστεύουν πως πύκνωσαν τόσο πολύ τα μπλόκα ένεκα ότι κατοικούν στη κοινότητα πολλοί Σύριοι και καθώς στη Χλώρακα τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας ρατσισμός εναντίον αυτής της φυλής που δημιουργήθηκε γιατί κάποιοι επιτήδειοι κάτοικοι διασπείρουν εναντίον του κακοήθειες με υπερβάλλοντα ζήλο.
Όμως η πραγματικότης σίγουρα δεν είναι έτσι, καθώς η κυβερνητική πολιτική είναι υπέρ αυτών των προσφύγων με πλουσιοπάροχες επιδοτήσεις και διευκολύνσεις, άρα δεν θα ήταν δυνατόν μια τέτοια ενέργεια από την αστυνομία.
Το γεγονός όμως παραμένει ότι η Χλώρακα τον τελευταίο καιρό πολλές νύχτες μοιάζει αστυνομοκρατούμενη με τους πολίτες να διερωτούνται αν συμβαίνουν εγκλήματα, ή αν γίνεται το ίδιο όπως παλιά επί προηγούμενης διακυβέρνησης που ένεκα της μεγάλης οικονομικής κρίσης στον τόπο, οι αστυνιμικοί έβγαιναν τσάρκα για αβέρτα καταγγελίες προς οικονομική ενίσχυση  των ταμείων του κράτους.