9 Αυγούστου 2013

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ:

Η ΝΑΣΑ με κρυφές παράνομες ενέργειες και επεμβάσεις της έχει μετατρέψει το σύνταγμα καθιστώντας την Αμερική ως εταιρεία χωρίς νόμιμη κυβέρνηση, ώστε να μπορεί να παρακάμπτει τους νόμους και να έχει τη δυνατότητα διαχείρισης της παγκόσμιας κατάστασης για να μπορέσει να διορθώσει παντιοτρόπως τα κακώς έχοντα που κατά τη γνώμη των επιστημόνων συμβαίνουν.
Ελέγχοντας τις κυβερνήσεις κυβερνούν τον κόσμο εταιρείες και τράπεζες που με τεχνολογίες άγνωστες στον περισσότερο κόσμο τον καθυποτάσσουν και τον καθοδηγούν  χωρίς να του αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Θεωρώντας ότι το ανθρώπινο ον δεν είναι αρκούντως ικανό καθώς όπως διαπιστώνουν οι άνθρωποι είναι μεγαλόσωμοι, βαρείς, τρυφεροί, αργοί σωματικά και νοητικά, χρειάζονται πολλά λεφτά για τη συντήρηση τους και μειώνονται ραγδαία σε σωματική αξία, επεξεργάζονται και εφαρμόζουν σχέδια διαμόρφωσης του ανθρώπινου είδους, μεταμορφώνοντας το δια της σύγχρονης τεχνολογίας σε ανθρωπόμορφα ρομπότ.

Αυτός θα είναι ο τελικός τρόπος διαχείρισης του παγκόσμιου ανθρώπου από την ελίτ ορισμένων ισχυρών που θα κινούν τα νήματα του τρόπου ζωής του ανθρώπου από control room.