7 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ


Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ανάδειξη της πολιτιστικής δημιουργίας στην πόλη μας και της αξιοποίησης των πνευματικών ανθρώπων του τόπου μας, δέχεται από πολίτες λογοτεχνικά-ποιητικά κείμενα με θέμα την Πάφο και την αγάπη των κατοίκων της για αυτήν.
Τα κείμενα μπορεί να είναι σε μορφή πεζού ή ποιήματος και, κατά προτίμηση, να μη ξεπερνούν τη μισή σελίδα ή τις τρείς στροφές.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή και αξιοποίηση κειμένων παφίων δημιουργών και, ακολούθως, η μελοποίησή τους –είτε μερικώς είτε ως σύνολο- από τον μεγάλο Ελλαδίτη μουσουργό Μίμη Πλέσσα, ο οποίος θα επιμεληθεί και θα υλοποιήσει εθελοντικά την προσπάθεια αυτή.  
Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία είναι σε καθαρά εθελοντική βάση και δεν θα προκύπτουν θέματα πνευματικών ή άλλων δικαιωμάτων σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.
Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Λειτουργό Δημοτικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάφου Γιάννη Άνθη στο τηλέφωνο 26822357 ή να αποστείλουν τα κείμενά τους, συνοδευόμενα από το όνομα και το τηλέφωνο του συγγραφέα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση foreign.rel@pafos.org.cy  καθώς και στο φαξ 26934762.