14 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΟΥΝΑΣ

Ο Ανδρέας Πατουνάς είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας εργολάβος οικοδομών, που με σκληρή και τίμια εργασία κατάφερε να αξιωθεί στην κοινωνία ως ένας έντιμος και επιτυχημένος άνθρωπος. Δίπλα στην οικογένεια του, τους φίλους του και τους χωριανούς του στέκει ακράδαντα, ένας άνθρωπος στον οποίο κάποιος μπορεί να εμπιστευτεί, να στηριχτεί και να βασιστεί. Ένας επιχειρηματίας που παρ’ όλη την οικονομική κρίση στέκει αλώβητος ενάντια στους δύσκολους καιρούς και τις αντιξοότητες των κρίσιμων καιρών που διέρχεται ο τόπος.
Από τα πρώτα μέλη της ιδρύσεως του ΔΗΣΥ στέκει ανελλιπώς δίπλα στο κόμμα, και με άοκνες προσπάθειες μέχρι σήμερα ως πρόεδρος της τοπικής,  εργάζεται και προσφέρει αμέτρητες ώρες για το καλό της τοπικής κοινωνίας της Χλώρακας.
Είναι με απλά λόγια ένας ακούραστος χρήσιμος εργάτης που προσφέρει τα μαλα για το κοινό όφελος, ως εξ αυτού, δεν αρνήθηκε  τιμητική πρόσκληση που του απεύθυνε το κόμμα να συμμετέχει περαιτέρω στα κοινά, γι αυτό με χαρά δέχτηκε να είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες τοπικές εκλογές του Δεκεμβρίου.

Η εφημερίδα της Χλώρακας γνωρίζοντας το ποιόν και τη σοβαρότητα του ατόμου, τον συστήνει ανεπιφύλακτα και του εύχεται καλές επιτυχίες.