17 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/12 στην αίθουσα της εκκλησίας της Χλώρακας με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής σχολής «ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς των μαθητών, οι θρησκευτικές αρχές, καθώς και πολλοί φίλοι της μουσικής. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, και η αίθουσα γέμισε με αγάπη και μουσική από τις εξαιρετικές φωνές  των μαθητών.
Ταυτόχρονα στη γιορτή πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση, μια πράξη που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, καθώς σε όλους είναι γνωστό ότι για να πραγματοποιηθεί χρειάζονται άτομα που έχουν πραγματική αγάπη για τους συνάνθρωπους τους και απεριόριστο ζήλο για προσφορά, αφού οι φιλανθρωπικές δράσεις απαιτούν μόχθο και κατάθεση ψυχής, και γι αυτό όσοι ενεργούν τοιουτοτρόπως, αποτελούν παράδειγμα θαυμασμού. Στη Χλώρακα ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι που διαχρονικά προσφέρουν εαυτόν, ώστε εμείς να νιώθουμε υποχρέωση να τους ευχαριστούμε.

Η Γεωργία Αθανασίου μια χωριανή αγαπητή νέα κοπέλα που κάθε χρόνο εδώ και καιρό μας έχει συνηθίσει σε πολλές δράσεις προσφοράς μέσα από την εργασία της και τη Μουσική σχολή ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ που διευθύνει, και φέτος άλλη μια φορά μας απέδειξε την απεριόριστη ενέργεια που αστείρευτα διαθέτει. Εφέτος όπως και πολλά προηγούμενα χρόνια που με τους μαθητές της σχολής γιορτάζουν την γέννηση του Θεανθρώπου, ταυτόχρονα αυτή τη φορά διοργανωσε συλλογή ρουχισμού, χρημάτων και τροφίμων μια φιλανθρωπική τελετή προσφοράς, που μας συγκίνησε και μας άνοιξε δρόμους να ακολουθήσουμε. Δρόμους αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μας και προς το Κοινωνικό σύνολο, πράξεις αγάπης που θα μας ζεστάνουν τις καρδιές όπως απαιτούν οι μέρες των Χριστουγέννων.