7 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο Λάκης Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Χλώρακα το 1956. Εντάχθηκε στις τάξεις του ΔΗΣΥ από της ιδρύσεως του κόμματος, και ως φοιτητής αναμίχθηκε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της νεολαίας. Αγωνίστηκε σκληρά και με πάθος ενάντια στους μεγάλους κατατρεγμούς του κόμματος στα πρώτα χρόνια της ιδρύσεως του, και πρόσφερε με άοκνες προσπάθειες, θυσίες και κόπους το άπαν των δυνάμεων του για την πρόοδο του κόμματος το οποίον αγάπησε με πάθος. Από τη θέση του Οργανωτικού του κόμματος που κατέχει τα τελευταια εφτά χρόνια, κατάφερε να συμβάλει τα μέγιστα και με επιτυχία στην ανάδειξη του Νίκου Αναστασιάδη στο ανώτατο αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής δημοκρατίας.
Ο Λάκης Χριστοδούλου ως εκπαιδευτικός με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με  άποψη και ισχυρή γνώμη που το όνομα του συνδέθηκε με τα γράμματα, τον πολιτισμό και την πολιτική, στις τωρινές εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΣΥ, διεκδικεί τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα της Πάφου.
Εμείς κρίνοντας απο την ατελείωτη προσφορά που έχει στο ενεργητικό του, αποφασίσαμε ότι αξίζει αυτή τη θέση, γι αυτό αποφασίσαμε να τον στηρίξουμε και να τον υποστηρίξουμε. Αποφασίσαμε να εργαστούμε για την εκλογή του, και να καλέσουμε όλους τους ψηφοφόρους να τον τιμήσουν με τη ψήφο τους. Γνωρίζοντας τις μεγάλες ευθύνες που απορρέουν από τη θέση που διεκδικεί, αποφασίσαμε ότι είναι άξιος και μπορεί με το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει, καθώς και το πάθος που έχει έμφυτο για διεκδίκηση και προσφορά,
Να ψηφίσουμε αυτόν, και μόνον αυτόν.