22 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΠΑΡΤΥΣ

 Αυξημένη κίνηση θαμώνων παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο οίκημα του ΔΗΣΥ στη Χλώρακα καθώς οι εκλογές πλησιάζουν. Καθημερινώς και περισσότεροι συναθροίζονται ένεκα του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχουν για το κόμμα τους και το χωριό τους, προσπαθώντας να βοηθήσουν παντοιοτρόπως τους κομματικούς υποψηφίους. Πηγαδάκια μικρά και μεγάλα, αλλά και συνεδριάσεις κλειστού και ανοιχτού τύπου, λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση. Ιδέες ανταλλάσσονται και τρόποι ανιχνεύονται για προσέλκυση περισσότερων ψήφων. Με ένα δυνατό συνδυασμό προσωπικοτήτων στο ψηφοδέλτιο, ευελπιστούν στην αύξηση των ποσοστών του κόμματος με σκοπό την εκλογή του νέου Κοινοτάρχη, αλλά και τριών Κοινοτικών Συμβούλων.
Την Τρίτη στο οίκημα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος προς δόξα του καφετσιή, και όλοι μαζί έστησαν προεόρτιο πάρτι για τη νίκη του κόμματος. Πολλοί φίλοι και οπαδοί καθώς και υποψήφιοι, ήσαν παρόντες, και με συζήτηση, ποτό και φαγοπότι, αλλά κυρίως συζητώντας για το φλέγον ζήτημα των εκλογών, πέρασαν μερικές ώρες ευχαρίστα συσφίγγοντας τοιουτοτρόπως τις σχέσεις μεταξύ τους και διαδηλώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον τους για ανάδειξη αιρετών μελών, που να διαθέτουν τα εχέγγυα εκείνα που χρειάζονται για να προοδεύσουν την κοινότητα της Χλώρακας. 
Ως γνωστό, ο ΔΗΣΥ υποστηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Νικόλα Λιασίδη για τη θέση του Κοινοτάρχη, και τους κομματικούς υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους,
Αγαπίου Σταύρο, Ηροδότου Χαράλαμπο, Ιωάννου-Μέλιος Χαράλαμπος, Λεωνίδα Ανδρέας Λουρικός, Λιασίδης Αντώνης, Μαυρέση Θέκλα, Τσοκάς Χαράλαμπος, και Χαραλάμπους Ανδρέας Πατουνάς.

Είναι ένα δυνατό ψηφοδέλτιο με το οποίο οι ιθύνοντες του κόμματος πιστεύουν πως εύκολα ο ΔΗΣΥ χλώρακας θα έρθει πρώτο κόμμα.