22 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΡΙΚΟΣ

Ο Ανδρέας Λουρικός είναι συνταξιούχος αστυνομικός, και υπηρέτησε στη Λιμενική αστυνομία για 25 συνεχή έτη ως Καπετάνιος.
Ο Ανδρέας Λουρικός στη νεότη του ως ένας μελετηρός άνθρωπος, εν υπηρεσία στην αστυνομική δύναμη, μελέτησε επιμελώς και κατάφερε να σπουδάσει και να πάρει πτυχίο Καπετάνιου, ένα δύσκολο επάγγελμα που χρειάζεται πολλές γνώσεις και ξένες γλώσσες. Παρά τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, ενέσκηψε του θέματος και απέκτησε το δίπλωμα.
Ως Καπετάνιος, στην αστυνομία υπηρέτησε με επιτυχία παρόλο τον διωγμό που υπέστηκε από την τότε κυβέρνηση ένεκα της ιδεοληψίας του, καθώς από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του ΔΗΣΥ, δεν υπέκυψε σε πιέσεις των κυβερνόντων να απαρνηθεί το κόμμα του. Από έκτοτε έως και σήμερα, πιστό κομματικό στέλεχος του ΔΗΣΥ, παραμένει προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο κόμμα από διάφορες θέσεις, είτε ως εκλελεγμένος Κοινοτικός σύμβουλος, είτε ως μέλος της τοπικής επιτροπής.
Ως σωστός Καπετάνιος που υπηρέτησε το Λιμενικό σώμα, το ίδιο υπηρέτησε και την πολυμελή οικογένεια του, καθώς και τους πολίτες της Χλώρακας ως Κοινοτικός Σύμβουλος μια προηγούμενη θητεία.

Ο Ανδρέας Λουρικός κατέρχεται ως Υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος, και υπόσχεται πως, όπως και πριν, έτσι και τώρα εάν εκλεγεί, θα υπηρετήσει με αφοσίωση τον κάθε πολίτη ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων.