22 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ

Ο Σταύρος Αγαπίου είναι πτυχιούχος Πολιτικός μηχανικός και έχει εργαστεί ως διευθυντής στα ηνωμένα αραβικά Εμιράτα και στην Κύπρο επίσης ως διευθυντής έργου σε μεγάλα οικιστικά έργα όπως, Αφροδίτη Χιλλ, στα δυο εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων στην Αχέλεια, στο αποχετευτικό έργο Έμπα, Κονιά, Αναβαργός και στην ανάπλαση του παλιού λιμανιού της Λεμεσού της αρχής λιμένων Κύπρου.

Επίσης από το 1978 έως σήμερα, διατηρεί γραφείο Αρχιτεκτονικών μελετών και μελετών Μηχανικού. Είναι επίσης μέλος του ΕΤΕΚ.

Ο Σταύρος Αγαπίου κατέρχεται στις Κοινοτικές εκλογές στη Χλώρακα ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το κόμμα του ΔΗΣΥ, με τους κατωθι στόχους όπως ο ίδιος δηλώνει:
Οι κάτοικοι της Χλώρακας ντόπιοι και ξένοι απαιτούν όπως απολαμβάνουν καλύτερων υπηρεσιών από τη μια, και τη δημιουργία καλά μελετημένων έργων υποδομής στην κοινότητα τους από την άλλη, όπως αναβάθμιση οδικού διχτύου, οδικού φωτισμού, διαβάσεις πεζών, αναπλάσεις χώρων πρασίνου σε συνδυασμό με παιγνιδότοπους, αίθουσα εκδηλώσεων κλπ.
Εάν οι ψηφοφόροι τον τιμήσουν, δηλώνει ότι θα είναι η φωνή τους στο Κοινοτικό Συμβούλιο και θα πολεμά για τα δικαιώματα τους, αλλά και για μια καλύτερη Χλώρακα.
Η απαίτηση για αναβάθμιση Γεωργικών ζωνών σε οικιστικές που γειτνιάζουν με Τουριστικές, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εμπορική και οικιστική ανάπτυξη της κοινότητας της Χλώρακας, και το θέμα αυτό θα πρέπει να το αναγάγει σε πρωταρχικό το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο, και ο ίδιος υπόσχεται να εργαστεί για αυτό το σκοπό.