11 Αυγούστου 2014

5 χρόνια στη φυλακή για τα παρκόμετρα

Το δικαστήριο που βρήκε ένοχο τον 49χρονο Α. Ν. ο οποίος αντιμετωπίζει 186 συνολικά κατηγορίες, σε σχέση με την κλοπή χρημάτων από τα παρκόμετρα του Δήμου Πάφου, για κατάχρηση εξουσίας και διάφορες άλλες κατηγορίες σε σχέση με το αδίκημα αυτό. Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του δικαστηρίου την Τετάρτη και ανακοινώθηκε σήμερα.

Η υπόθεση αυτή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία πριν από 2 περίπου χρόνια. Αξιολογώντας διάφορα στοιχεία, οι υποψίες της Αστυνομίας αλλά και του Δήμου Πάφου στράφηκαν στο συγκεκριμένο υπάλληλο, ο οποίος εκτός από τα άλλα καθήκοντα του ήταν επιφορτισμένος να μαζεύει τα κέρματα του Δήμου από τα παρκόμετρα- κερματοδέκτες.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελίες της Δημοτικής Αρχής Πάφου στην Αστυνομία, ότι οι εισπράξεις από τα παρκόμετρα ήταν αισθητά μειωμένα και επομένως υπήρχαν υπόνοιες για κλοπή.

Ο κατηγορούμενος είχε τεθεί τότε υπό παρακολούθηση προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Αστυνομίας. Από τότε μέχρι σήμερα τελεί σε διαθεσιμότητα. Ο 49χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές.


Πηγή: ΚΥΠΕ