21 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ ξεκίνησε τον Φεβράρη του 1991 με παρουσίαση εκλεχτών καλλιτεχνών και ποιοτική μουσική. Με χαμηλό φωτισμό, χαμηλά καθίσματα  και χαμηλό  ήχο. Στους τοίχους υπήρχε καλλιτεχνική εικονογράφηση και στους θαμώνες  περίσσια διάθεση για  τραγούδι. Ήταν μια περίοδος προσφοράς έντεχνης μουσικής που έμεινε αξέχαστη και έκαμε την ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ πασίγνωστη σε ολόκληρο τον Ελληνισμό. Ύστερα από ανάπαυλα μιας δεκαετίας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Ελευθερίου, επιχειρεί ένα δύσκολο εγχείρημα, να επαναλειτουργήσει με τα παλαιά πρότυπα που όλοι γνώρισαν, και να παρουσιάσει αυτό το εξαίρετο μουσικό σχήμα SIGNALO.
Εξ άλλου η περσινή επιτυχία του SIGNALO που αποτελειτω από τους των Γιώργο Ελευθερίου, Αθηνά Χαραλαμπίδη, Ρούλλα Μαλλή, Χρίστο Χαλικιόπουλο, Σωκράτη Τερπίζη και Αλέκο Κιούρλαπο, έδειξε ένα δρόμο. Ότι οι μουσικές παρέες από το χώρο του έντεχνου και του ποιοτικού τραγουδιού έχουν πέραση, ειδικά όταν κάποιοι από αυτούς κουβαλούν ολόκληρη ιστορία από τις ΜΠΟΥΑΤ. Μιας εποχής που η έννοια της παρέας στις μπουάτ με πολλή όρεξη και σε σύμπνοια με το κοινό, έπαιζε πρωταρχικό ρόλο.
Από τις 2 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή όλο το χειμώνα στην ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ στη Χλώρακα, θα υπάρχει η εναλλακτική μουσική πρόταση για όσους αγαπούν την ποιοτική μουσική και το ωραίο περιβάλλον.