24 Αυγούστου 2014

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Κύπριοι βουλευτές δέχτηκαν απειλές κατά τη ζωή τους αν προχωρήσουν στη ψήφιση του μνημονίου για τις εκποιήσεις των περιουσιών από τις τράπεζες.
Αυτά αναφέρουν στη σημερινή τους έκδοση εφημερίδες Παγκυπριας κυκλοφορίας.
Τις απειλητικές επιστολές υπογράφει «ένοπλη ομάδα απόδοσης της δικαιοσύνης».

Είναι φανερό πως εισερχόμεθα σε μια καινούργια πρωτόγνωρη κατάσταση στην Κύπρο, όπου χρειάζεται μόνο ένας μικρός σπινθήρας για να εξεγερθεί σύσσωμος ο λαός ο οποίος απειλείται να χάσει όχι μόνο τις περιούσιες του με νόμιμες ρήτρες που σκέφτονταιι να ψηφίσουν τα κόμματα και οι βουλευτές, αλλά και το ίδιο τους το εισόδημα που και σε αυτό θα βάλουν χέρι οι τράπεζες με το ίδιο μνημόνιο.

Είναι φανερό πως ο απλός πολίτης δεν θα πιαστεί εξ απροόπτου όπως συνέβηκε με την νόμιμη κλοπή του κουρέματος των καταθέσεων όπου σε εκείνη την περίπτωση ο πλούσιος κόσμος που είχε καταθέσεις δεν ήταν πολυάριθμος και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να αντιδράσει δυναμικά. Στην περίπτωση των εκποιήσεων και στην υποχρεωτική δια νόμου  καταβολή των μισθών των εργαζομένων στις τράπεζες, επηρεάζεται σύσσωμος ο πληθυσμός της νήσου. Γι αυτό, μόνο μια σπίθα χρειάζεται όταν από το νέον έτος αρχίσουν οι αρπαγές των οικιών του κάθε πτωχού ή μέχρι πρότινος πλούσιου κατοίκου που για μια ολόκληρη ζωή πάσκισε να φτιάξει μια οικογενειακή περιουσία για τους απογόνους του ως ορίζουν τα Ελληνικά έθιμα, οπότε μάλλον δεν πρόκειται να ανεχθούν σήμερα κάποιους «μικρούς» των περιστάσεων βουλευτές να ψηφίσουν την καταστροφή σχεδόν ολόκληρου του Ελληνικού λαού.