14 Δεκεμβρίου 2016

Σωτήρης Ζίγκας:

Σωτήρης Ζίγκας: Η Αναγέννηση της Χλώρακας αρχίζει!

Με ακέραια την συναίσθηση ευθύνης απευθύνομαι σε εσάς, για να σας ανακοινώσω ότι, τόσο εγώ, όσο και όλοι οι συνεργάτες μου θα αναλώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, μέχρι τελευταίας ρανίδος, για την λύση των προβλημάτων της Χλώρακας.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητος ζωής των συχωριανών μας αλλά και η ανάπτυξη όλων των δομών της κοινωνικής πολιτικής, προκειμένου να ανακουφισθούν όσοι συχωριανοί μας πλήττονται από την μακρόχρονη οικονομική κρίση, χωρίς να φταίνε…

Η Αναγέννηση της Χλώρακας αρχίζει!

Τολμάμε αυτό που θεωρείται από πολλούς ανέφικτο – και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσεως: Ένα πρόγραμμα με στόχους και αρχές, με θέσεις και απόψεις, ανοικτό στον δημοκρατικό διάλογο, για να πετύχουμε, την εξέλιξη της Χλώρακας σε μια σύγχρονη και
πρότυπη ευρωπαϊκή κωμόπολη, η οποία θα σέβεται τους κατοίκους της!
Και κάθε δράση θα έχει ως στόχο την απαιτούμενη κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη που ζητούν οι καιροί μας.
Με την εμπειρία του χθές, σκοπεύουμε – με επιμονή, αλλά και γνώση – σε δράσεις, και όχι λόγια. Με ουσιαστική κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και θα πετύχουμε τον πλήρη εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχειρίσεως των απορριμμάτων.
Για την υλοποίηση όσων ανέφερα εγγύηση είμαι εγώ προσωπικώς, οι συνεργάτες μου και όσοι συμπολίτες που θα συστρατευθούν με πίστη, αγάπη και αφοσίωση στους στόχους μας.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε. Όχι για να πάρουμε. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε. Όχι για να αποδομήσουμε.

Η Πρόοδος της Χλώρακας αρχίζει!

Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να σας υπενθυμίσω όσα έχω εγώ προσφέρει στην κοινοτητα μας. Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι μαζί, να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας και να αξιοποιήσουμε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Η κοινότητα της Χλώρακας χρειάζεται καθαρά χέρια, δημιουργικά και υπεύθυνα μυαλά, ανθρώπους με γνώση και εμπειρία, με όραμα και μαχητικότητα στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας, στην πολιτιστική και πολιτισμική ανάσταση της κοινότητας μας.
Στην νέα μας αυτή προσπάθεια και την νέα πορεία χρειαζόμαστε να συσπειρωθούν μαζί μας όλες οι δημιουργικές και ανανεωτικές δυνάμεις της κοινότητας μας. Για να ανατραπεί επιτέλους και να αλλάξει, με σοβαρότητα και σεβασμό, με προσοχή και ευαισθησία, έξω από τα στενά κομματικά και πολιτικά πλαίσια, η πορεία και το μέλλον της κοινότητας μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό καλώ κάθε συχωριανό και κάθε συχωριανή, που συμμερίζεται την αγωνία μας, τους προβληματισμούς μας, τις αρχές και τις θέσεις μας, να συστρατευθεί και να αγωνισθεί μαζί μας, για μια νέα πορεία στην κοινότητα μας, για μια δημιουργική ΑΝΑΤΡΟΠΗ, για την Χλώρακα του αύριο, την Χλώρακα της καρδιάς μας.